L’alcaldessa contestana revalida la seua candidatura per a les pròximes eleccions

L’agrupació local del PSPV-PSOE en l’assemblea del diumenge 3 de març va tornar a dipositar la seua confiança en Mireia Estepa Olcina perquè siga la candidata socialista i continue així el projecte  que va encetar en 2015.

L’actual alcaldessa de Cocentaina agraïa, el passat diumenge, l’esforç i treball dels seus actuals companys de l’equip de govern, així com de la seua agrupació que la va recolzar amb un suport del 90% dels vots a favor i un 10% d’abstencions.

Mireia Estepa es mostra molt il·lusionada amb el nou projecte socialista que es presenta amb llista  que representa la diversitat del poble i la força dels i les socialistes, la candidata explica que: “hem buscat que les dones i homes que conformen la nostra llista estiguen involucrats en diferents àmbits del nostre poble perquè el que perseguim es seguir oferint una gestió de Cocentaina feta des de l’amor al  poble, amb una gran honradesa i, sobretot, amb molt de sentit comú”.

La llista la conformen persones de diferents edats i variada formació, molt vinculades a diverses associacions i entitats contestanes, com el CD Contestano, la PÍA Unió, filaes mores i cristianes, etc. Totes elles amb un objectiu clar: fer que el seu poble seguisca avançant i oferint les millors condicions de vida i treball per continuar sentint-se orgullosos de ser contestans.

Mireia Estepa demanarà en les pròximes eleccions que els veïns i veïnes de Cocentaina tornen a confiar en ella per seguir liderant un equip compromés amb el poble que estimen i on volen el millor dels futurs perquè “Cocentaina té potencial per seguir evolucionant i ajudant a les persones a viure com mereixen, els socialistes hem treballat sempre en eixa línia i volem seguir fent-ho perquè  som gestors de fiar”.

LLISTA PSPV-PSOE COCENTAINA

 1. Mireia Estepa Olcina
 2. Mariona carbonell Pascual
 3. Eugenia Miguel Anduix
 4. Octavio Cerdá Bernabeu
 5. Antonio Hernández Molina
 6. Mayte Valls Jover
 7. Francisca Ruíz Molina
 8. Iván Jover Peris
 9. Joan Aura Moltó
 10. Manuela Martínez Lozano
 11. Roberto Faus Serna
 12. Lucía Masero Bravo
 13. Rafa Montaner Brotons
 14. Aitana Castelló Marset
 15. David Baudí Blasco
 16. Josefa Caballero Cañizares
 17. Francisco Insa Agulló